Υγρά  Υπάρχουν 110 προϊόντα

Πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον χώρο.

Πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον χώρο.

υποκατηγορίες

 • Glas
  Η Glas, ιδρύθηκε από τον Sean Glas στο Λος Άντζελες το 2014.
  Γεννημένος από το πάθος να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα, ανεξάρτητα από το χρόνο που θα έπρεπε να δαπανήσει ή το κόστος, αναπτύσσοντας δεξιοτεχνία, τεχνοτροπίες και τεχνολογία με τρόπο που ποτέ ξανά δεν είχε επιτευχθεί. Τα συγκεκτριμένα υγρά αναπλήρωσης δημιουργήθηκαν με απότερο σκοπό να αγγίξουν την τελειότητα. Το πάθος ήταν να δημιουργηθούν οι καλύτερες συσκευές και προϊόντα. Με πάνω από 2 χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας με τον καλυτερο τρόπο την τεχνογνωσία και την εμπειρία των κατασκευαστών αεροδιαστημικής, ωρολογοποιών και τεχνιτών, δημιουργήθηκε η πρώτη συσκευή και γεννήθηκε το σήμα Glas.
 • American Stars
  American Stars
 • Vaporart

  Η Vaporart είναι μια εταιρεία παραγωγής υγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Όλα τα προϊόντα της παράγονται αποκλειστικά στην Ιταλία και χαρακτηρίζονται από το πάθος της δημιουργίας και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής.

  Η άμεση διαχείρηση τόσο της διαδικασίας παραγωγής όσο και διανομής των προϊόντων, παράλληλα με το πρότυπο διαχείρησης ποιότητας ISO 9001:2008 που εφαρμόζει η Vaporart εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

  Η ομάδα των ειδικών της Vaporart δημιουργεί κάθε άρωμα επιλέγοντας μόνο συστατικά υψηλής ποιότητας και απόκλειστικά φαρμακευτικής καθαρότητας με FU και EP πιστοποιητικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

  Στόχος της Vaporart είναι να παρέχει προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα και γεύση, διατηρώντας τα υψηλότερα επίπεδα των προτύπων στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.