• Νέο

Aspire Zelos 3 Kit

59,90 €
με ΦΠΑ
SF00003123
Νέο προϊόν

H 3η γενιά του θρύλου καλύτερη απο ποτέ!

Επιλογή
  • Black
  • Pink
  • Metallic Silver
Ποσότητα
In Stock

Το Aspire ZELOS-3 kit της Aspire είναι η εξέλιξη μιας κλασικής αξίας και έχει όλα όσα θα περιμένατε από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τελευταίας τεχνολογίας. Θα το λατρέψετε για τη στιβαρή του κατασκευή από σκληρό ψευδάργυρο και κράμα αλουμινίου, την εντυπωσιακή και εκλεπτυσμένη αισθητική του, τις πολλαπλές λειτουργίες διαμόρφωσης και το άνετο κράτημά του. Απολαύστε εύκολη πλοήγηση ρυθμίσεων, απίστευτη αυτονομία συσκευής και το άτμισμα, όπως ακριβώς σας αρέσει!

Το Aspire ZELOS-3 Mod διαθέτει έγχρωμη οθόνη OLED 0.69" όπου απεικονίζονται όλες οι ρυθμίσεις που επιλέγετε, εύκολα και εργονομικά. Επιπλέον, προσφέρει πέντε χρωματικές επιλογές διαμόρφωσης, καθώς και ρύθμιση φωτεινότητας.

Το Aspire ZELOS-3 Mod θα σας δώσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης με τις λειτουργίες WATT/ VOLTAGE/ BYPASS/ TC/ TCR/ CPS, ώστε να εξατομικεύσετε το άτμισμά σας πλήρως. Επιλέγετε τις ρυθμίσεις της αρεσκείας σας και απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όπως το θέλετε, χωρίς περιορισμούς!

Το Aspire ZELOS-3 Mod λειτουργεί με μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 3200 mAh, προσφέροντάς σας την αυτονομία που χρειάζεστε για το καθημερινό σας άτμισμα. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με καλώδιο Type-C.

Το Aspire ZELOS-3 kit χρησιμοποιεί τον MTL ατμοποιητή Aspire Nautilus 3, με χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης. Ο ατμοποιητής διαθέτει εύκολη αλλαγή αντίστασης και σύστημα ρύθμισης ροής αέρα με επτά διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης! Επιπλέον, κάνει χρήση όλων των αντιστάσεων της σειράς Nautilus.


SF00003123
Νέο προϊόν

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: