Aspire Nautilus XS Tank

Aspire Nautilus XS Tank

29,90 €
με ΦΠΑ
SF00002325
Νέο προϊόν

Ο νέος ατμοποιητής Nautilus XS είναι συμβατός με τις αντιστάσεις του παλαιότερου Nautilus X παρέχοντας και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το νέο ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα και το Top-Fill σύστημα αναπλήρωσης υγρού (γέμισμα υγρού από το πάνω μέρος του ατμοποιητή).

Επιλογή
  • Black
  • Stainless Steel
  • Gun Metal
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Ο  Nautilus XS αποτελεί την νέα επιλογή ατμοποιητή από την Aspire, συνέχεια του κλασσικού ατμοποιητή Nautilus X. Η δεξαμενή του ατμοποιητή με συνολική χωρητικότητα 2ml μπορεί να γεμίσει με εύκολο τρόπο από το πάνω μέρος με ένα απλό ξεβίδωμα του top cap του μοντέλου. Ο Nautilus XS είναι συμβατός με τις αντιστάσεις του Nautilus X, Aspire U-tech στα 1,5ohm και στα 1,8ohm και μπορεί να δεχτεί και την νέα αντίσταση τύπου mesh, η οποία είναι κατασκευασμένη στα 0,7ohm. Η τοποθέτηση του airflow στο πάνω μέρος του μοντέλου εξασφαλίζει την πλήρη απουσία διαρροών του υγρού αναπλήρωσης, επιτρέποντας στον χρήστη να ρυθμίσει με μεγάλη ακρίβεια την ροή του αέρα στο επιθυμητό επίπεδο.

Την συνολική εμπειρία ατμίσματος αναβαθμίζει και η κατασκευή του ατμοποιητή καθώς το υλικό κατασκευής και ο σχεδιασμός του top cap, αποτρέπει την αύξηση υψηλών θερμοκρασιών κατά την χρήση. Το ίδιο αποτρεπτικά στην αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργεί και το υλικό κατασκευής του 510 drip που ενσωματώνει ο ατμοποιητής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Aspire Nautilus XS :

Διάμετρος: 22mm

Μήκος: 48mm

Χωρητικότητα: 2ml

Top Airflow Control

Αποσυναρμολογούμενα μέρη για εύκολο καθαρισμό

Tube αποθήκευσης υγρού: Pyrex γυαλί για εξαιρετική απόδοση γεύσης

Αναπλήρωση: Top Refill

Σπείρωμα: 510
SF00002325
Νέο προϊόν

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: