Η Smok-e, είναι μια διαφορετική εταιρία από τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της χονδρικής πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Γιατί η  Smok-e είναι διαφορετική ;

Η απάντηση είναι απλή.

Εξυπηρέτηση - Κουλτούρα - Ανθρώπινο Δυναμικό - Προϊοντικός Κορμός


1) ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε η μόνη Εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου  με δικά μας οχήματα  διανομής ( Αθήνα ) με την δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
Το team του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι έτοιμο να υποδεχτεί την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να την εκτελέσει άμεσα...όπως τον παλιό καλό καιρό!
Γι αυτό και μόνιμα βρίσκονται  τρία στελέχη  στο τηλεφωνικό μας κέντρο ώστε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, να λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να ικανοποιούμε οποιαδήποτε ανάγκη σας .
Έμπειρα στελέχη μας, μπορούν να έρθουν στον χώρο σας και να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους να αυξήσετε τις πωλησεις σας και να κάνετε την επιχείρηση σας πιο παραγωγική .
Ο τομέας της εξυπηρέτησης συμπληρώνεται με το εξειδικευμένο τμήμα service αποτελούμενο από καταρτισμένο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα hardware , είτε είναι αγορασμένο  από εμάς είτε όχι .
 
2) ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
Στη Smok-e θα είστε πάντα  στο επίκεντρο της προσοχής μας. Η δική σας  βέλτιστη εξυπηρέτηση αποτελεί για μας την μεγαλύτερη πρόκληση.
Στη Smok-e επαναεπενδυουμε το 90% των κερδών  στην ενδυνάμωση του Στοκ μας, στην καλύτερη μηχανογράφηση, στις  εγκαταστάσεις, στον εξοπλισμό, στην δημιουργία προωθητικών events, στην εκπαίδευση των στελεχών, στην πρόσληψη στρατηγικών εξωτερικών συνεργατών.

Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι στο οτι είμαστε μια εταιρία Χονδρικής και όχι λιανικής. Στο site μας δεν θα δείτε ποτέ κουπόνια, προσφορές, "σκότωμα " τιμών στις τιμές  λιανικής . Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ύπαρξη μιας υγιούς αγοράς  και στην βιωσιμότητα των καταστημάτων λιανικής.
Δεν επιδιώκουμε πελατειακή σχέση! Δεν έχουμε μίνιμουμ όριο παραγγελιών χονδρικής .  Είναι η κουλτούρα μας και το πνεύμα μας τέτοιο που δεν μας το επιτρέπει. Χτίζουμε και βασιζόμαστε σε σχέσεις συνεργασίας. Μέλημά μας, η εκάστοτε συνεργασία να είναι βιώσιμη. Βιώσιμη συνεργασία επιτυγχάνεται- όχι μόνο - αλλά κυρίως με συμφέρουσες τιμές. Επιθυμούμε καταστάσεις win-win και αυτό το μαρτυράνε οι 250 ενεργοί και "πιστοί" συνεργάτες μας! Smok-e...η επιτομή του Value for money.

3) ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Η  Smok-e  αποτελείται κυρίως από νέα γεμάτα όρεξη και σωστή επαγγελματική φιλοσοφία στελέχη, ενώ  στην ιεραρχία της δομής της βρίσκονται στελέχη με μακρά εταιρική εμπειρία και γνώση της αγοράς. Για όσους δεν μας έχετε ακόμα γνωρίσει από κοντά απλά χάνετε !!!!
 
 
4) ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

 Όταν μιλάμε για απίστευτα μεγάλη γκάμα προϊόντων, απλά ακριβολογούμε. Μια βόλτα από το website μας www.smok-e.gr θα σας πείσει. Για καλό και για κακό...ενεργοποιήστε το GPS γιατί με τέτοια ποικιλία...το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαθείτε! Mods, υγρά αναπλήρωσης, accessories και όλα τα αναλώσιμα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα είδη καπνιστού σε...αφθονία!
Όμως, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Είμαστε ανήσυχοι χαρακτήρες που ψάχνονται διαρκώς για το καλύτερο, για το διαφορετικό. Και γι αυτό το λόγο, φέρνουμε για εσάς κορυφαίες εταιρίες υγρών αναπλήρωσης σε αποκλειστικότητα όπως RopeCut, Glas, Charlie’s ChalkDust, MadHatter και έπεται συνέχεια.
 
Τέλος θα θέλαμε να πούμε ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας . Δεν είμαστε τέλειοι αλλά ζητούμε να μας κρίνετε όχι από το αν συμβεί κάποια στιγμή ένα λάθος, αλλά από το πόσο γρήγορα θα το λύσουμε.
 
Με εκτίμηση,
Smok-team