Τα ορόσημα της ιστορίας μας

Η Smok-e ξεκίνησε την πορεία της το… μακρινό 2012 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στη χονδρική στην Ελλάδα. Έκτοτε η πορεία της είναι δυναμικά ανοδική, έχοντας βασιστεί στο τρίπτυχο: Επενδύσεις - Ανάπτυξη - Καινοτομία. Παρακάτω θα δείτε τους σημαντικότερους σταθμούς στην πορεία μας από την ίδρυση έως σήμερα.

Ιανουάριος
2023
Πλήρης ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρίας, μετά από μήνες ανάπτυξης εξειδικευμένων καινοτόμων εργαλείων και τεράστιες επενδύσεις για τα δεδομένα του κλάδου.
Μάϊος
2020
Μετεγκατάσταση στη νέα έδρα της εταιρίας στις Αχαρνές, συνολικού εμβαδού 700 τ.μ. με ακόμα μεγαλύετους και λειτουργικότερους χώρους γραφείων και αποθηκών.
Απρίλιος
2020
H Smok-e πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια του κλάδου να παραμείνει ανοικτή η ατμιστική αγορά επί κορωνοϊού στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα την δικαιώνουν.
Δεκέμβριος
2019
H Smok-e (έχοντας ήδη λανσάρει το Warehouse Project) πραγματοποιεί πρωτόγνωρα για την ελληνική αγορά ατμιστικά events και parties. Σε συνεργασία με την Riot Squad και το Playboy διοργανώνει ένα από τα πιο glamorous parties στην ιστορία του παγκόσμιου vaping.
 
2018
H Smok-e καθιερώνεται ως το Νο1 δίκτυο χονδρικής στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα Brands του εξωτερικού στα υγρά αναπλήρωσης. Απασχολεί πλέον 20 εργαζόμενους.
Οκτώβριος
2017
Παρουσιάζουμε το πρώτο επώνυμο Shake & Vape προϊόν του εξωτερικού στην Ελλάδα, από την εταιρία Eliquid France.
Ιούλιος
2017
H Smok-e συμμετέχει και στηρίζει ενεργά με χορηγίες την πρώτη Ατμιστική Έκθεση στην Ελλάδα με μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Ιανουάριος
2017
Μετεγκατάσταση σε νέα έδρα στα Σπάτα συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. με άνετους και λειτουργικούς χώρους γραφείων, μεγάλη αποθήκη, warehouse και show room.
 
2016
Η ανάπτυξη της εταιρίας συνεχίζεται με αλματώδεις ρυθμούς. Η Smok-e απασχολεί πλέον 8 εργαζόμενους.
 
2015
H Smok-e διασφαλίζει πλέον ένα σχετικά μικρό αλλά αξιοσημείωτο μερίδιο στην αγορά χονδρικής.
Σεπτέμβριος
2014
Μεταφορά εργασιών σε νέα έδρα με κατάλληλα διαμορφωμένο επαγγελματικό χώρο. Η Smok-e απασχολεί πλέον 3 εργαζόμενους και εξυπηρετεί μόνο καταστήματα ατμιστικών, κάνοντας αποκλειστικά πωλήσεις χονδρικής.
Σεπτέμβριος
2013
Πρόσληψη του πρώτου εργαζόμενου μερικής απασχόλησης. Έναρξη λειτουργίας της εταιρίας σε γραφείο κεντρικού δρόμου της Αρτέμιδας.
Απρίλιος
2012
Παραγωγή του πρώτου Smok-e branded υγρού. Ορόσημο στην μετέπειτα πορεία και εξέλιξη της εταιρίας.
Ιανουάριος
2012
Εκκίνηση επαγγελματικής ενασχόλησης. Πρώτη εισαγωγή συσκευών από την Κινα. Μεμονωμένες πωλήσεις και εκκίνηση πώλησης σε καταστήματα λιανικής.
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Είσαι άνω των 18;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα του απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ενήλικους.