Πλεονεκτήματα

12 Λόγοι για να επιλέξετε την Smok-e. Την πιο ισχυρή και επιτυχημένη ομάδα στην Ελληνική αγορά.

01
Eμπειρία
H SMOK-E ιδρύθηκε το 2012 με αντικείμενο τη χονδρική πώληση ατμιστικών προϊόντων. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εκτεταμένης τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στο κομμάτι της χονδρικής πώλησης ατμιστικών προϊόντων.
02
Αναγνωρισιμότητα
Η SMOK-E είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την ελληνική αγορά πολλών από τα πιο αναγνωρίσιμα Brands του εξωτερικού.
03
Ασφάλεια
Διατηρούμε μόνιμη συνεργασία με την πιο αναγνωρισμένη εταιρία αναλύσεων και τεχνικής υποστήριξης (Sustchem), για όλα τα θέματα ελέγχου και νόμιμης κυκλοφορίας των προϊόντων στην ελληνική αγορά. Φροντίζουμε να υπάρχουν διαρκώς άμεσα διαθέσιμα και προσβάσιμα όλα τα έγγραφα (Πιστοποιητικά, Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας, Manuals, Αριθμοί Κοινοποίησης, και UFI Numbers) που είναι απαραίτητα για την νόμιμη κυκλοφορία ενός ατμιστικού προϊόντος στην Ελληνική αγορά.
04
Υπευθυνότητα
Για όλα τα προϊόντα που εισάγουμε και διακινούμε στην ελληνική αγορά, διευθετούμε γραφειοκρατικά και πληρώνουμε όλα τα περιβαλλοντικά τέλη (φόροι που αναλογούν στα προϊόντα που εισάγουμε, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, και που έχουν να κάνουν με Χαρτί, Πλαστικό, Μπαταρία, Ηλεκτρονική Πλακέτα).
05
Σεβασμός
H SMOK-E παραμένει έως και σήμερα η ΜΟΝΗ αποκλειστικά B2B ελληνική εταιρεία, σεβόμενη τους συνεργάτες της χωρίς να τους ανταγωνίζεται στην λιανική αγορά. Με αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία, για εμάς ο συνεργάτης χονδρικής είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Μοναδική μας ικανοποίηση είναι η δική του ικανοποίηση και κερδοφορία.
06
Εξυπηρέτηση
Σε κάθε επίπεδο, κάθε μέρα, για κάθε ανάγκη.
 • Με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής στην Αθήνα
 • Με λειτουργία και τα Σάββατα
 • Με ανελλιπή λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους, ώστε οι συνεργάτες μας να έχουν πάντα διαθέσιμο stock προϊόντων
 • Με άμεση ανταπόκριση για αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω courier υπηρεσιών
 • Με δυνατότητα αποστολής μέσω οποιασδήποτε μεταφορικής εταιρίας μας υποδείξει ο συνεργάτης μας
07
Υποστήριξη
Τη δουλειά μας την αντιμετωπίζουμε πάντα σαν Μαραθώνιο και όχι σαν κούρσα ταχύτητας. Φροντίζουμε να μην ξεμένουμε ποτέ από δυνάμεις και εσείς από υποστήριξη. Διαθέτουμε μόνιμα την πολυπληθέστερη ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα μας, μια πανίσχυρη ομάδα που διευρύνεται και εξελίσσεται συνεχώς.
08
Tεχνολογία
Επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό, software τελευταίας γενιάς, τεχνολογίες αιχμής, καθώς και business intelligence και marketing εργαλεία. Αναβαθμίζουμε μόνιμα τους τομείς μηχανογράφησης, παραγγελιοληψίας και λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, όπως επίσης και όλες τις διαδικασίες καταγραφής, διαχείρισης και πρόσβασης στην πληροφορία.
09
Φιλοσοφία "Out-of-the-box"
Αν και δραστηριοποιούμαστε σε μια σχετικά μικρού μεγέθους αγορά (Ελλάδα), έχουμε υλοποιήσει projects και events που έχουν συζητηθεί από συναδέρφους μας σε αγορές πληθυσμιακά δεκαπλάσιες και εκατονταπλάσιες. Ορισμένα μόνο από αυτά είναι:
 • Warehouse Project
 • Roadshows
 • In-shop Launching Events
 • Co-branded Events (Playboy)
 • Αποκλειστική εκπομπή μόνο για επαγγελματίες
 • Δημιουργία εκπαιδευτικού Οδηγού για το άτμισμα (Ιστορία - Ορολογία - Landmarks - Προϊοντικός Κορμός Ατμιστικών Προϊόντων)
 • Δημιουργία εκπαιδευτικού Οδηγού για πωλητές καταστημάτων λιανικής Ατμιστικών Προϊόντων
10
Marketing
Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία προώθησης για τα προϊόντα που θα επιλέξετε (Special Stands, Promo Flyers, Posters, Banners, Αυτοκόλλητα Βιτρίνας, Vape Menus γεύσεων, Δείγματα, Events, κλπ.) και προσαρμοζόμαστε δημιουργικά σε οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση σας.
11
Δυναμική
Η SMOK-E, διαθέτοντας ξεκάθαρη Φιλοσοφία, επικεντρωμένη Στρατηγική, πολυπληθή ομάδα Υποστήριξης, τα διασημότερα Brands της αγοράς και ακόρεστη θέληση για εξέλιξη, αποτελεί πλέον την καλύτερη δυνατή επιλογή για να είναι ο Νο 1 συνεργάτης σας.
12
Business Continuity
H ατμιστική αγορά είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και δυναμική αγορά. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον αποτελεί στρατηγική επιλογή η συνεργασία σας με μια εταιρεία με βαθιά γνώση του Νομοθετικού πλαισίου αλλά και των εμπορικών trends, ώστε να σας εξασφαλίσει μια ομαλή, συνεχή και κερδοφόρα παρουσία και πορεία στο χώρο των ατμιστικών προϊόντων.
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Είσαι άνω των 18;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα του απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ενήλικους.