Η εταιρία μας

Στο συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον της αγοράς ατμιστικών προϊόντων που διαμορφώνεται στη χώρα μας, η SMOK-E κατέχει κυρίαρχη θέση τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εισαγωγή, την παρασκευή και τη διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, καλύπτοντας με υπευθυνότητα όλα τα στάδια της εμπορικής αλυσίδας μέχρι το σημείο πώλησης. Εκεί, αναλαμβάνει ο κλάδος της λιανικής, στον οποίο η εταιρία μας δεν δραστηριοποιείται (σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών χονδρικής στην Ελλάδα), καθώς πυλώνας της στρατηγικής της είναι το να μην ανταγωνίζεται τους πελάτες της, αλλά αντίθετα, να τους στηρίζει με όλα της τα εργαλεία και όλη της την τεχνογνωσία στη δική τους ανάπτυξη.

Θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο τη διαρκή εξασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, επενδύοντας τεράστια κεφάλαια σε υλικοτεχνικές υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, και αναπτύσσοντας διαχρονικά τις πιο εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογιών αιχμής, έχουμε καταφέρει να είμαστε ο προτιμώμενος συνεργάτης με την πλέον πελατοκεντρική προσέγγιση για εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η SMOK-E σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ή να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τη δική σας επιχείρηση, τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη σας, με προϊόντα επώνυμα και μεγάλης ζήτησης από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, με λύσεις που προσαρμόζονται και παραμετροποιούνται πλήρως στις δικές σας ανάγκες.

Με καθημερινή υποστήριξη, καθοδήγηση, ενημέρωση και τα πιο σύγχρονα εργαλεία στοχευμένου marketing, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί μια νέα, κερδοφόρα και άκρως επιτυχημένη επαγγελματική σχέση, τη στιγμή που θα επιλέξετε εσείς ως την καταλληλότερη για τη δική σας ανάπτυξη.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Είσαι άνω των 18;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα του απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ενήλικους.