Aspire Flexus Stik
Aspire Flexus Stik
Aspire Flexus Stik
Aspire Flexus Stik

Aspire Flexus Stik

SF00003875
24,90 €
με ΦΠΑ
Χρώμα
  • Silver
  • Black
  • Snow Mint
s
 

Η Aspire συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά Flexus, παρουσιάζοντας το απολαυστικό Aspire Flexus Stik. Πρόκειται για ένα οικονομικό ηλεκτρονικό τσιγάρο με πολύ εύκολη χρήση, που συνδυάζει όλα όσα θα θέλατε από το άτμισμα!

Το Aspire Flexus Stik έχει δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα, εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας και προσφέρει εκρηκτική, πλούσια γεύση, κάνοντας χρήση των AF αντιστάσεων. Ο σχεδιασμός του σε μορφή στυλό, το μικρό μέγεθος της συσκευής και το ανθεκτικό σώμα αλουμινίου με ελάχιστο βάρος (μόλις 56g), θα το κάνουν την αγαπημένη σας συσκευή τσέπης.

Εντυπωσιακή Εμφάνιση

Μικρό, ελαφρύ, με σταθερό κράτημα, και στυλ που θα σας συναρπάσει. Το Aspire Flexus Stik είναι μια συσκευή τσέπης, με σώμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, που προσδίδει αντοχή και πολυτελή εμφάνιση, σε κάθε χρώμα. Ο συνδυασμός της απόδοσης της γεύσης του, μαζί με την απλότητα της χρήσης του, θα το καταστίσουν καθημερινή σας απόλαυση.

Ατμίστε με όποιο Τρόπο

Θέλετε Το Flexus Stik ενεργοποιείται είτε με την αυτόματη λειτουργία είτε με το πάτημα κουμπιού, το οποίο είναι έξυπνα τοποθετημένο στο κάτω μέρος της συσκευής. Με την εργονομική τοποθέτηση του κουμπιού στη βάση του Flexus Stik, αποφεύγεται η τυχαία ενεργοποίηση της συσκευής, κατά τη μεταφορά της σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη.

Ρύθμιση Ροής Αέρα

Το Aspire Flexus Stik διαθέτει σύστημα ρύθμισης ροής αέρα (airflow), το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει πολλά ατμιστικά στυλ, από μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε μικρή και διακριτική. Ανάλογα με την αντίσταση που χρησιμοποιείτε προσαρμόζετε τη ροή του αέρα, περιστρέφοντας την κάψουλα (pod) και απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, ακριβώς όπως το θέλετε.

Ρυθμίσεις Ισχύος 3 Επιπέδων

Όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ εξόδου σε 3 επίπεδα: Χαμηλό (Κόκκινο φως), Μεσαίο (Μπλε φως), Υψηλό (Πράσινο φως), σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ατμίσματος. Ο έγχρωμος δακτύλιος led στο κάτω μέρος του Flexus Stik, παρέχει πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο επίπεδο ισχύος αλλά και το τρέχον επίπεδο μπαταρίας.

Μπαταρία Μεγάλης Διάρκειας

Το Flexus Stik έχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1200mAh, ώστε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα το άτμισμα έως και δύο μέρες. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, η ενσωματωμένη μπαταρία του, μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα, με ρεύμα φόρτισης 1Α μέσω της θύρας USB Type-C.

Ασύγκριτη Γεύση

Το Flexus Stik μπορεί να λειτουργήσει με 2 τύπους αντιστάσεων AF: 0.6ohm mesh (15 – 18W) και 1.0ohm mesh (12 – 15W). Επιλέγετε την αντίσταση της αρεσκείας σας, την τοποθετείτε στη συσκευή και απολαμβάνετε ασύγκριτη, πλούσια γεύση!

MAX Απόδοση Πλακέτας
18W
Δυνατότητα Ρύθμισης Ισχής
Όχι
Temperature Control
Όχι
Προστασία Από Βραχυκύκλωμα
Ναι
Προστασία Χαμηλής Τάσης
Ναι
Προστασία Πλήρους Εκφόρτισης
Ναι
Προστασία Υπερφόρτισης
Ναι
Προστασία Υπερθέρμανσης
Ναι
Προστασία Χρονικής Υπέρβασης
Ναι
Προστασία Αντίστροφης Πολικότητας
Όχι
Μπαταρία
Ενσωματωμένη
Μέγεθος Μπαταρίας
1001 - 2000mAh
Περιεχόμενο Συσκευασίας
Flexus - Af Coil 0.6Ω - Af Coil 1.0Ω - USB Cable Type C - Εγχειρίδιο Χρήσης
Διαστάσεις Συσκευασίας
128,5x60,5x29,5
Κατασκευαστής
Aspire
Χρώμα
Show Mint
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Θύρα USB Type-C
Απόδοση Μπαταρίας
Έως 20W
Τύπος Ατμίσματος
Τσιγαρίσιος
Εισαγωγή Αέρα
Ρυθμιζόμενο Πλάι
Γέμισμα Υγρού
Κάτω
Βάρος Μπαταρίας
109g
Ύψος
112,8mm
Διάμετρος
22mm
Βάρος
55g
Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις
Ίσως χρειαστείτε ακόμα
Προτεινόμενα Προιόντα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Είσαι άνω των 18;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα του απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ενήλικους.