Offer
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit
Voopoo Argus G Kit

Voopoo Argus G Kit

SF00004217
34,91 €
με ΦΠΑ
Χρώμα
  • Space Grey
  • Gloss Black
  • Satin Blue
  • Sand Drift Gold
s
 

Το Argus G είναι ένα εξαιρετικό pod με απίθανη απόδοση! Ο απλοποιημένος ενιαίος σχεδιασμός του και το design με στρογγυλεμένες γωνίες το καθιστά ελκυστικό τόσο στην εμφάνιση όσο και στο κράτημα.

Η ενσωματωμένη μπαταρία 1000mAh υποστηρίζει εύκολα σταθερή ισχύ εξόδου για 3 με 4 ημέρες, προσφέροντας εξαιρετική αυτονομία. Ακόμη και σε κατάσταση χαμηλής μπαταρίας, μπορείτε να ατμίζετε συνεχώς, έως και πάνω από 30 εισπνοές.

Η ρύθμιση της τζούρας γίνεται από τα πλάγια της συσκευής και το σύστημα ροής του αέρα χαρίζει ομαλή αίσθηση και φοβερή γεύση!

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της νέας δεξαμενής VOOPOO ITO σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης από συσκευή pod! Η νέα τεχνολογία της VOOPOO ITO, με την ανθεκτική προ-εγκατεστημένη αντίσταση, προσφέρει στους χρήστες διαφοροποιημένες εμπειρίες από MTL έως RDL με εξαιρετικά γεύση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η προεγκατεστημένη αντίσταση στην κάψουλα διαρκεί περίπου για χρήση 14ml υγρού αναπλήρωσης, 7 γεμίσματα.

Η φιλική προς το χρήστη οθόνη OLED και το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών κάνουν κάθε αλληλεπίδραση έξυπνη και απλή στην χρήση.

Μέσα στον αεραγωγό, το υλικό σιλικόνης ενισχύει την στεγανότητα, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία χωρίς διαρροές.

Το ARGUS G προσφέρει στεγανοποίηση πολλαπλών στρώσεων που λειτουργεί αποτελεσματικά και με δομή τεσσάρων οπών που κλειδώνει το υγρό μέσα και επιλύει το πρόβλημα διαρροής.

Badge
OFFER
Κατασκευαστής
VooPoo
6941291546744
Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις
Ίσως χρειαστείτε ακόμα
Προτεινόμενα Προιόντα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Είσαι άνω των 18;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα του απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ενήλικους.