Η SMOK-E  ιδρύθηκε το 2012  με σκοπό την χονδρική πώληση Ατμιστικών προϊόντων.  

Το χονδρικό και το λιανικό εμπόριο , αποτελούν δύο επιχειρηματικά μοντέλα για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε προϊόντα. Η βασική διαφορά των 2 επιχειρηματικών μοντέλων είναι αντίστοιχα ότι η Χονδρική  βασίζεται στο μοντέλο Β2Β  (Business to Business ) , ενώ η Λιανική στο μοντέλο B2C (Business to Customers). 

Η δική μας οπτική,  στόχευση και στρατηγική ήταν και είναι η ανάπτυξη της πώλησης Χονδρικής ( Β2Β)  . Αυτή η επιλογή μας χαρακτηρίζει  , αναγνωρίζοντας πάντα ότι δεν γίνεται να ανταγωνιζόμαστε τους ίδιους μας τους συνεργάτες διότι  δεν γίνεται να εξασκήσεις ταυτόχρονα και με επιτυχία και τα δυο μοντέλα,  καθώς επιβάλουν αλληλοσυγκρουόμενες στρατηγικές .

Το Χονδρικό  εμπόριο συνεπάγεται και με ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Επενδύουμε καθημερινά στις σχέσης με τους συνεργάτες Χονδρικής  που πωλούν τα δικά μας προϊόντα και είμαστε υπεύθυνοι ώστε να είναι πάντα ενήμεροι  με τα τελευταία δεδομένα από το τμήμα του μάρκετινγκ μέχρι την παράδοση στον καταναλωτή.

Είμαστε πάντα δίπλα τους για να δώσουμε μια νέα προοπτική βοηθώντας τους να πρωτοτυπήσουν, να αναγνωρίσουν τι έχουν επιτύχει και να συνδέσουν την εργασία τους με το τρίπτυχο όραμα – αποστολή – αξίες ,δίνοντας έμφαση ώστε να προασπίσουμε  με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τους. 

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων  που διαθέτουμε  και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει, μας έχουν καθιερώσει στις ποιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του κλάδου μας.  

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή και διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων έως και την παράδοση αυτών, καλύπτοντας με υπευθυνότητα όλα τα στάδια θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, επενδύοντας και εφαρμόζοντας καθημερινά στους ανθρώπους μας κάθετες πελατοκεντρικές προσεγγίσεις. 

Η φιλοσοφία και η ανάπτυξη της εταιρείας μας βασίζεται σε βασικούς πυλώνες όπως:  

Επικεντρωνόμαστε στην προσέλκυση στελεχών με αρχές και αξίες που συνάδουν με αυτές της εταιρίας.  

Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, την εκμάθηση και την διαφορετικότητα εστιάζοντας στην καινοτομία.  

Αναγνωρίζουμε την σημασία της διατήρησης της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής του προσωπικού μας.  

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες όλων μας με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, παράλληλα με την δημόσια εικόνα της εταιρίας μας.  

Εφαρμόζουμε τη γνώση και την εμπειρία μας και βοηθούμε τους πελάτες μας να επιτύχουν και να υπερβούν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, κατακτώντας έτσι ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.  

Η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη μας μέσω του οργανωμένου τμήματος πωλήσεων που διαθέτουμε και τα επίπεδα υπηρεσιών  που έχουμε αναπτύξει σε κάθε στάδιο, διασφαλίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και την ποιότητα των προϊόντων μας.  

H συνεργασία με την εταιρεία μας προσφέρει   συντονισμένες προωθητικές ενέργειες  για προϊόντα και τις υπηρεσίες μας , καθώς και άρτιες λύσεις, υψηλού  επίπεδου στις καθημερινές σας ανάγκες .  

Η απόκριση μας  σχεδόν σε όλες σας τις απαιτήσεις είναι καθοριστική. Ο ρυθμός ανταπόκρισης της SMOK-E  έχει τον υψηλότερο αντίκτυπο για την  ικανοποίηση σας , ευελπιστώντας στην εξίσου εποικοδομητική συνεργασία μας και στο μέλλον.  

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της SMOK-E  αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.